30.04.2012

Bu aralar

* Anne yazı yazma konusunda oldukça tembel. Yüklenecek resimler anlatılacak hikayeler var ama uğraşasım yok . * Ela wc egitiminde epey yol katetti , evde hiç takmıyoruz ve hiç kaçırmıyor . Bazen bakıyorum ,hiç sormadan kendi basına külodunu indirmiş , lazımlıgını kullanmış beni çağırıyor. Neredeyse 40 aylık bir çocuk annesi olarak bu durumun özel olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama hiçbirşeyde beni üzmemiş olan çocugumla epeyce bir süre yasadıgımız wc egitimi gerginliğinin, yakında başarıya ulaşabilme olasılığı beni fazlasıyla memnun ediyor . O ne zaman isterse o zaman oluyormuş , boşu boşuna kasmışım bunca aydır diyorum . * 23 nisan tatilini fırsat bilip bir Ankara kaçamağı yaptık . Annemle ilişkileri hayranlık verici , 2 kez 3-4 saatliğine ortadan kaybolup kendi arkadaşlarımı ziyaret edebilme özgürlüğüne sahip olmak nefis birşey. Bana da dostlarımla biraz olsun bağımsız takılabilmek iyi geldi doğrusu . * Tatil dönüşü babası Elazığa gitmek durumunda olduğundan 9 günlük bir süre ile babmızdan ayrı kaldık . Dün geldiğinde adamın tepesinden inmedi desem yeridir . Çok ama çok özlemiş. Hem sevindim kavuşmalarına hem üzüldüm biraz ayrı kalmalarına. Ama epeydir düzenimiz böyle , bende duruma bir alışılmış olma hali var sanırım. * Bu aralar sürekli yanında yakınında yaşıt bir arkadaş isteme durumu söz konusu . Okuldaki hareketi evde de istiyor sanırım. yakında bana bir karseş yap onunla oynayayım derse şaşırmayacağım. Lakin tabiki böyle bir niyetimiz yok minik fındığım . İşte böyle günler günleri kovalıyor , konuşmalar , hal ve hareketler bilinçleniyor . Büyüyor kuzucuk .. Anne ise rejim konusunda yarı - istikrarlı bir vaziyette gidiyor. Epeyce yol katettim ama 4-5 kilo daha vermek istiyorum. Artık son dönemeç. Sonrasında da verdiğimi koruyabilirsem , kendi çapımda daha fit bir anne olarak , ruhum huzura ermiş olacak . Bu sıralar karı-koca sürekli gündem bu. Az yedik cok yedik , bugün artıdayım bugün eksideyim , sporunu yaptın mı ? vs vs ... Sürecin uzaması beni benden alıyor artık , oldukça sıkıldım , lakin önümde 2 tane kotum var içine girmeyi hedeflediğim , girdiğim an korumaya geçmeye çalışacagım . İşte bele...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Öncelikle rejimde bol şans, çok kasıcı bir dönem. En kısa zamanda istediğin fitlikte olman dileğiyle.

Bir de şu kardeş mevzusunu bi daha düşünün derim:)

Diğerlerini ayartmaya çalışan hain iki çocuklu anne, hehe:)

Az biraz da resim ekle annesi, özledik kuzuyu.

Oz dedi ki...

WC egitimi konusunda cok sevindim, rahatlamissindir, ic cekerek darisi basima insallahhhh diyorum cnm:)4-5 kilo o duzene girdikten sonra rahat verilir, az kaldi:) Ben o duzene giremiyorum.
optum

kuzunun annesi dedi ki...

@daglar kızı , ben Elayı yanlız büyütüyorum , sanırım bir ikincisine cesaretim olmazdı. Allahtan Eloş çok zor bir cocuk olmadı.
@özlemcim , sizde baslayabilirsiniz yavastan sanırım, zaten sürecin tamamlanması aylar alacak gibi .. Bizimkiler poposu kıymetliler valla:))