6.12.2011

Yılbaşı hazırlıkları




Aralık ayını seviyorum , yeniyıl planları , süsler, renkli vitrinler ve en sonunda bu sene ilk kez yılbası agacımızda ev dekorasyonumuza katıldı. Gectiğimiz yıllarda Elanın pek algılamayacagını düşündüğüm için almaya kalkısmamıstım. Gecenlerde İkeada gezerken cıkıstaki kasalara dogru renkli süslerin büyüsüne kapıldım ve hadi dedim alalım. Bu sene Elayla süslemekte keyifli olur.

2 hafta kadar ortaya cıkarmadım. benim için zor oldu:)) Sonra gecenlerde yine evde Elayı ne yapsamda eylesem diye düşünürken aklıma geldi, cıkardım ortaya zuladakileri. Nedenini pek algıladıgını sanmıyorum ama yinede süsleme işi çookk hoşuna gitti. O süslerken ağacını bana da karelemek kaldı.



Buda gecen pazar Eloş uyurken babada yokken ve ne yapsam diye evde kıvranırken ugrasıp bitirdiğim kapı süsüm. Eh bir japonca hocası olarak bana da bu yakışır:)) Origami ve kirigami karısık gittik. Origami noel corabı son parcaydı , katlamayı beceremeyince onuda renkli kagıttan keserek süsü tamamladım. Eloş uyanınca "Anneee bana mı yaptın?" diyerek hemen sahiplendi ve odasına astırdı. Şimdilik yeri orası ama yılbasına dogru dış kapımızdaki yerini alacak.

Siz neler yapıyorsunuz çocuklarınızla yılbaşı için bu aralar ?

3 yorum:

nil dedi ki...

Efendim biz kopya çekiyoruz, yakiiin bir arkadaşımız adres verdi :) ağacı alacağız. Ayrıca,o yakın arkadaşımızın evinde ilk partimizi yapacağız.Ağaç konusunda işliyorum Berk'i...Bir japonca hocası arkadaşım :=) çiki manki bile yaptı anında,hocalıktan değil o yetenek yetenek.Haftasonu süs de alacağım bakayım kızıma da az süslü bu ağaç yahu,anne sade ve asil olunca böyle oluyor,gör bak ben nasıl süsleyeceğim,çingen çalıyo misali:)

yeliz dedi ki...

hahaha nil aynen bizimki de pek sade olmuş. İlkere aynısını dedim; seneye çingen işi bir ağaç yapalım:) Elanın güzel yüzünü seveyim

kuzunun annesi dedi ki...

Nilcim , agac küçük 1 kutu yetti bile , fotodaki yarı süslenmiş hali. Birde dukandan kalan yumurtalarımı boyayıp yada stickerlayıp asıyoruz şimdi. gelince görürüsünüz. Zahmet etme sen bacım..