11.12.2011

Hsonu vaziyetleri


Tataaaa.. İşte kuzunun yeni sacları. Kendi saclarımla ugrastıgım yetmezmiş gibi birde kızımınkilere dadandım. Yine yamuk yumuk kestiğim uzamıs kahkülleri , babasının kuaföründe düzelttirirken , birazda boydan aldık. Aslında ben su yuvarlak modelden istiyordum ama olmadı. Sanırım biraz uzayınca daha uygun bir hale gelecek ..

Eh bu kadar kısa kestirince , üstünde maviler yeşiller olunca oglan diye sevdiler dün Agorada yavrumu. ( İçimden hem sinirlenir hemde kendime kızarım , sen kasındın Hayat diye ) Saclar formu alana kadar , etek , elbise giydirmekte faide var sanırım ruh saglıgım acısından.

Bu arada yine Agorada dolasırken farkettimde o hengamenin içinde ben aradıgımı bulma yetenegimi kaybetmişim arkadas. Bir tarafta saga sola kacmaya kaybolmaya meyilli bir kuzu, öbür tarafta gözü vitrinlerde magazalarda bir koca. Elaya corap alacaktım bakamadım , Waikikiye bakayım dedim bir ordada bulamadım , vardıysa da 3 corap için girilirmiydi o sıralara acaba ?? Remziye girdik , Pinokyo alıcaz güya. Pinokyodan baska tüm popüler karakterler oradaydı. Doraydı Mickeyde Şimsekti. Ela 5-6 tane bu karakterlerin oldugu kitabı secti, 2 ye eleyip cıktık köskös. Halbuki babası ydısından pinokyolu oyuncaklar getirmişti ve bende hikayesini okuyarak tanıtmak istiyordum kendilerini. Şimdilik isim olarak biliyor. Pinok diyor:))
Yakında lojman arkadasımız Egenin dgünü , hediye bakardım diyordum ama tamamen unuttum onu da. Swatch'a kusurlu mallarını bir kez daha bırakıp:( ki oda ayrı macera , koşar adım kactık Agoradan . Bu kadar hsonu kaosu bize yettide arttı bile .Aksam evde keyfederek ve film izleyerek gecirdik. Eloşumda uyudu sağolasın.




Bugünse sabahki pazar faslı ve uzun kahvaltı sonrası , nereye asagı indirsem , hangi dolabın tepesine cıksamda bizimkilein yüregini agzına gecirsem mood on Ela hanımı oyalamak vazifesini yerine getirmek üzere , netten tuz seramiği tarifi buldum . Epey büyük bir hamur yaptıgımdan , epeyce oyalandı. Tabiki bende sarktım bu faaliyete. Belki yılbası süsü yaparız diye düşündüm .



Elanın ögle arası uykusu arası bizde babayla bir film daha segrettik . Kalkınca Ela hemen hamurları boyamak üzere baslarına cöktü. Oldukca keyiflendiğini söyleyebilirim . Umarım kurumus hali yeterince saglam olur , pek o ümidi vermedi bana bu hamur gerci:))



Elayla kreatif calısmalara devam ediyoruz fırsat buldukca anlayacagınız:)

5 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Ben ELa'nın saçlartını pek sevdim valla.. model olmuş çok.. kendine has.. ellerine sağlık:)

yeliz dedi ki...

çok tarz olmuş saçlar. iyice sana benzemiş

Seyhan dedi ki...

saçla çok hoş, yakışmış... zaten senin saç kesiminide beğenirim hep, ama kendimde cesaret edemem:(

nil dedi ki...

telefondaki anlatmandan, hay Allah olduydum.Alakası yok be, gayet yakışmış,harbi tarz olmuş. bu arada siz ana kız faaliyet işini ooooh kitap yazacanız valla:)) süpersiniz

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

saçlar super olmuş hayat. ben çok begendim