1.04.2010

Minik Eller İş Başında






Eloş artık biraz büyüdü , aktivite olayını çeşitlendirmeli diye düşünen ben geçenlerde bloglardan birinde kısa boylu tombul pasteller önerisine kayıtsız kalamadım ve kuzuya ısmarladım. Bizimki ilk etapta eğleniyor görünüyordu, bu sırada birkac kare pozladım . Bu pozlardan az sonra hızla masaya pastelleri çakmaya , sonrada yemeye başladı. yapma kızım etme kızım , bak şöyle kızım dememe kalmadı baktım hoopp pasteller yine ağızda. Bende ilk sanat eserini sonsuza kadar saklamak üzere tarihleyip , hatıra kutusuna kaldırıp , sanat çalışmalarımıza bir süre ara vermeye karar verdim .

Ne zaman bitecek bu herseyi agıza atma dönemi ?

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Biz daha yeni başladık valla, bu kadar uzun mu sürecek bu dönem... vay halimize...

Kuzu ne tatlı maşallah. Yüzündeki muzır ifade gözümüzden kaçmadı annesi:) sanatçı mı olacak ne:)

Seyhan dedi ki...

biz Defnenil'in sanat çalışmalarını:) kuru boyayla yapıyoruz, daha rahat oluyor,ahşap kısmını kemirsede boyaya ulaşana kadar ben müdahele ediyorum zaten, bide öyle dene istersen..

Adsız dedi ki...

bizim tombiklerin o herseyi agiza atma donemi bitmez be Hayattom.

İlknur dedi ki...

aynilarindan ben de almistim. Cok sukur agzina atmayi akil edemedi velakin sanata sicak bakmadi bizimki de. Boyle anne-babaya boyle cocuk sasirmamaliydim aslinda. Egimli bir yerde onlari yuvarlamak yerlere atmak daha bi eglenceli geldi. Biz de o yuzden sanat calismalarimiza zorunlu bir ara vermek zorunda kaldik.

Seren dedi ki...

Ya ben de oyun hamurlarına,boyalara falan heves ediyorum ama dediğin gibi herşey hopp önce ağıza,dünyayı ağızlarıyla algıladıkları dönem malum :) Ama ben de bir an evvel bir üst stepe geçip sanatsal faaliyetlere geçiş sevdasındayım...kendim mi oynamak istiyorum...yoooo hayırrrr !!!

.....NURAN EVREN YILMAZ.... dedi ki...

Ela'nın çizgileri çok güzel. Bence kontrollü olarak resim yapmaya devam edin. Bizde 18 ay sonrası ağıza alma durumları bitmişti. aynı duyguları yaşadığım için çok iyi biliyorum.
Sevgiler, Nuran.

Anne Duru dedi ki...

Yerim Ben bunu yaaa...masallah
Ben de birturlu
cesaret edemiyorum yer diye AMA kontrollu denemek de istiyorum

füsfüs dedi ki...

ben de yorum yapmıştım sanki, yapmamış mıyım yoksa?

kuzunun annesi dedi ki...

Yapmamıssın Füs:)

füsfüs dedi ki...

alla alla o kadar yazdım, göndermeden mi çıktım ki? o blog biz miyiz demiştim:) bir de ilk seferde ilginç gelmiştir boyalar, gözü alışınca sokmaz belki ağzına

kuzunun annesi dedi ki...

Evet Füsüm sizsiniz