18.04.2010

 

 


Merhaba ben Ela

Persembe gününden beri babamı bekliyorum , 1 haftadır toplantıda ve persembe yola cıkacagı sırada Volkan patlaması dolayısıyla ucusları iptal edildi . Annem streste bol bol internet kontrol ediyor . Ama bir yandan babamın yoklugunu aratmamak için türlü aktiviteler yaratıyor , şanslıyım :)

Dün Sibel abla geldi , hep beraber beni gezmeye çıkardılar. Hava çok güzeldi ve annem bir cesaret babamsız ilk kez Urla - İskeleye gitti geldi arabayla . Annem aslında uzun yıllardan beri ehliyet sahibi ama ben dogana kadar hiç kullanma gereği duymamış. Şimdi benim hayatımı kolaylaştırmak için araba kullanmayı öğrenmeye çalışıyor. Nelere kadirim değil mi? Harika bir park bulduk orada , tüm oyuncaklar bana göreydi , çok eğlendim , birazda alışveriş yaptık . Bu resimde artık kafama kçük gelen sapkamı yenisiyle degiştirdik artık. Ama kah takıyorum , hatta genellikle takmıyorum. Şapka takmayı sevmiyorum.

Bugünse annemim Japon Kültür derneğiyle güzel bir kahvaltı mekanına gittik . Oradada park vardı , eğlendim yine . Sonrada kucaktan kucağa gezdim. Kahvaltının maskotu oldum, herkes benle resim çektirdi ama henüz o resimler elimize geçmedi. Belki yayınlarız sonra. Türk-Japon dostlugunu pekiştirdim anlayacağınız. Hadise bile benim kadar çalışmamıştır.

 

 
Posted by Picasa


Evet aslında haftasonumuz güzeldi ama tek eksiğimiz babamızdı. yarınki uçuşu yine iptal edilmiş. Umarım ona yakında kavuşuruz.

9 yorum:

elfeyp dedi ki...

Benim de 9 yıldır ehliyetim var ama hiiç içimden gelmezdi kullanmak. Hatta unutmuştum bile. Şimdi babaları yokken kuzucuklarımı denize götürebilmek için hızlandırılmış kursa tabii tuttum kendimi :) Babama sırnaşıyorum çalışalım diye :) Herşey onlar içinmiş gerçekten :)

Seyhan dedi ki...

gelsin artık babanız, başlasın seferler.Özel jetim olsa yollardım valla.Özlem zor şey bilirim bizimkide gidiyor sık sık..

füsfüs dedi ki...

sarı papatyaya bak sen, ne kadar güzel o fotoğraf öyle. şapka da hakkaten küçülmüş, biz de bulup alamadık daha büyük bir şapka. ve tez zamanda kavuşun artık inşallah

kuzunun annesi dedi ki...

@Hakkaten öyle Eyfelp
@Bekliyoruz seyhancım , böylesi olmamıştı
@Füsüm biz e-bayden ısmarladık bir sapka daha , bakmak istersen :
http://cgi.ebay.com/NWT-Gymboree-Pool-Party-Bucket-Hat-18-months-3T-2T-New_W0QQitemZ130373365269QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1e5adbae15

Adsız dedi ki...

ah,,hele o papatyalar içinde bayıldım kuzucuğuma allah sağlık sıhat versin babacığıda hayırlısıyla gelir inşallah ikinizide öpüyorum kuzucuklarım

yeliz dedi ki...

allah kavuştursun. hocam sen şu direksiyon işini ilerlet her hafta izmire bekliyoruz:) baksana gültekin artık dünya vatandaşı oldu, gelmez buralara:))

kuzunun annesi dedi ki...

Valla yelizim haklısın
yavaş yavaş

Adsız dedi ki...

Maşallah altın başak olmuş Ela hanım:) E-bay dan hiç alışveriş yapmadım.Kaç günde geliyor ve kargo ücretlendirmesi nasıl?

kuzunun annesi dedi ki...

Aluuuu , kiminle görüşüyorum:)
e-bayde ydısı gönderi yapanda var , yapmayanda , aslında alacagınız seyin agırlıgına göre kargo ücretlendirilmesi yapılıyor. satıcıyla baglantıya gecmek sart. Bu konuyla ilgili nurturaidada epey yazısıp ciziktirdik aslında , e-bay baslıgında bulabilirsiniz