6.03.2013

Site önerisi: Handy Kids

Senelerdir internetten alışveriş yapıyorum .Hem şehir merkezinden uzakta yaşadığım için , hemde  her istediğime anında ulasabilme ihtimalim oldugundan , ayrıca AVM-SEVER bir insan olmadıgım da söylenebilir.

İlk Ela'ya kıyafet , puset aksesuarları bazen oyuncak gibi malzemeler alıyordum. Şimdilerde yaş 4'e gelip anaokullu bir kuzum olunca ilgi alanlarımız kitaplara, boyama malzemelerine ve el işi- beceri gerektiren setlere kaydı . Yurtdısında bu tür ürünlere bol çeşitli ve uygun fiyatlı olarak ulaşılabiliyor ve Türkiyede bu konuda büyük bir acık oldugunu düşünüyordum ki, Nurturiadan girişimci bir arkadaşım olaya el attı ve yeni bir site actı . Özenle incelemenizi öneririm , gercekten çookk güzel ve uygun fiyatlı ürünler :

www.handykids.com.tr


Benim ilk etapta gözüme carpanlar çanta seklinde olan craft malzeme düzenleyicisi , kız bebek süsleme setleri oldu . Yaş ilerledikçe sanırım pek çok şey bize hitap edecek .

Aslında ufaklıklar içinde ahşap malzemelerde var. Anlatmakla olmuyor , siz en iyisi siteye güzelce bir gözatıverin.

Nihale buradan yeni işinin hayırlı olmasını diliyor , bol bol kazançlar diliyorum . E-ticaret yolunuz açık olsun ( ki öyle olacagına gönülde inanıyorum)