13.06.2012

Tatil öncesi durumlar


Babamız yok diye ctesi deniz kenarı aktiviti yapalım derken rüzgarlı olmasından mütevellit eve döndük. Balkonda şişme havuz düzenegini kurup biraz eglenelim dedik . Lakin 15 dakika içeri girip kıza bir corba yapayım derken , kuzu fırsattan istifade basındaki sapkayı atıp , tam tepesine güneşi yiyince akşam üstü arızaya bağladı. Önce baş ağrısı sonra yüksek ateş derken gecesi sıkıntılı geçti.
Pazar günüyse günlerdir beklediğimiz, Alpimizin dogum günü partisi vardı . Sabah toparlamış oldugunu düşündüğümden toplu taşımla tee k.yaka yollarına düşmüş bulunduk ama sıcaktan daha yolda yorgunluk belirtileri göstermeye başaldı kuzu. Partide vaziyet idare ederdi ama akşam eve geç döndük ve benzer sıkıntılar devam etti .
Pazartesi sabah dr yolları gözüktü. Antibıdıya başladık , kreşe gidemeyecegi için okuldan izin aldım . Carsamba itibarı ile not teslimi oldugundan benimde oldukca yogun ve ofiste olmam gereken bir dönem aslında ama evde okudum kagıtlarımı 2 gün , ptesi aksamı Japon Kültür Derneginin çok istediğim ve gidemediğim konserini de kaçırmış oldum . Epeydir bende bekliyordum , öncesinde birkac arkadasla sosyalleşip keyifli bir konser izlemeyiş umuyordum. Biraz nefes almak iyi gelecekti ama olmadı . Kısacası kuzunun hastalıgı üstüne ben depresifleştim , sıkıldım. Hatta oturup sinirimden ağladım , abartmıyorum. Ama annelik böyle birşey , acısıyla tatlısıyla , hele de zor zamanda yavrunun yanında olmak lazım . Öyle de oldu . Ama sanırım 2 km2 lik kampüs içinde hayatımı sürdürmekten sıkıldım biraz. Arada sırada değişiklik lazım . Bu babda haftasonu cıkacagımız kısa tatilimizi 4 gözle bekliyorum. Umuyorum Eloşta toparlar.